Space_Expo

HET SPACE KAMP 2013

Wil je trainen als een astronaut, leren over ruimtevaart en wetenschap en een superleuke vakantie beleven met leeftijdsgenoten?

De registratie voor het Space Kamp 2013 is nu geopend!

Kom naar het Space Kamp en voel je een astronaut voor 5 dagen!

Wat?

Een unieke ervaring in Noordwijk aan Zee (StayOkay hostel), dichtbij het technisch onderzoekscentrum (ESTEC) van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA met een bezoek aan het officiële ESTEC bezoekerscentrum Space Expo. Veel ruimtevaart en wetenschap maar ook veel andere spelletjes en leuke en leerzame ervaringen, verschillende sporten, vrije tijd, excursies en sociale activiteiten. Het Space Kamp is een volledig georganiseerd kamp maar het is natuurlijk ook mogelijk om je alleen voor de dagactiviteiten in te schrijven.

Wie?

Voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot en met 13 jaar.

Wanneer?

1-5 mei 2013

Waar?

Je verblijft in het Stay Okay hostel in Noordwijk van waaruit allerlei activiteiten in Noordwijk aan Zee en omgeving ondernomen zullen worden.

Kosten

• De kosten van het kamp bedragen €350, inclusief volpension van 1-5 mei 2013 (4 nachten, 3 maaltijden en snack per dag)
• De kosten van het kamp alleen bij aanwezigheid overdag van 1-5 mei 2013 bedragen €250, inclusief lunch en snack per dag.
Bij registratie voor 4 februari 2013 betaalt u slechts €320 voor volledige deelname!

Meer informatie

Email: info@sterrenlab.com
Tel: 06 44428908

Download de flyer en het programma 

Flyer Space Kamp (1.6 MB)

Programma Space Kamp (88.7 KB)

Aanmeldingsformulier Space Kamp

Het formulier moet ingevuld worden door een ouder/voogd van het deelnemende kind. Nadat het formulier ingevuld en verzonden is, wordt er contact met je/u gezocht om jouw/uw gegevens te bevestigen en het registratieproces af te ronden.